Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.
 

Beste

Lieve mensen,

Het is inmiddels alweer geruime tijd geleden dat jullie mijn laatste nieuwsbrief kregen. Een nieuwsbrief waarin niets zeker was, behalve dan, dat de locatie op de koekoek was opgeheven. Op dit moment is er nog steeds niets zeker, behalve dat de cliënten van het Thomashuis alweer geruime tijd op hun nieuwe plekje zitten en daar erg happy zijn! En ik ook! Het is er knus, het is er een heel stuk kleiner en nu het alweer 2 dagen koud is, is het er lekker warm!

Maar ook dat het op de achtergrond blijft kriebelen.Voor dit jaar wil ik nog niet echt nieuwe workshops gaan inplannen....zoals het er tot nu toe uitziet....
Maar er zijn wel 2 dingen die ik graag wil gaan doen, wil gaan inplannen. Het vorig jaar heb ik zelf een kribstal gemaakt en al meteen waren er een aantal mensen die dat ook graag wilden maken.
En daar wil ik nu graag een aantal avonden voor gaan inplannen. Hoeveel? Daar twijfel ik nog over, want ik zelf heb er toen toch wel flink wat uurtjes aan gewerkt...maar het is natuurlijk ook hoe uitgebreid je hem wilt opleuken....en het hangt een klein beetje van je handigheid af, maar daar ben ik niet zo bang voor 😉
 
Dus ik wil ik uitgaan van 4 avonden maximaal.
De kosten voor deze workshop, waarin je eigen creativiteit en technische skills volop naar voren komen zijn € 75.00. Dat is slechts een kleine 19,00 euro per avond!
Hierin zitten alle materialen (geen beelden of dieren) en het gebruik van de diverse apparaten. Tevens zijn er natuurlijk ook de versnaperingen inbegrepen en weer een hoop gezelligheid!
 
De avonden die ik in gedachten heb: dinsdag 9 oktober, 23 oktober, 6 november en 20 november, van 19.30 tot 22.00 uur maximaal!
 

 
Heb je interesse in deze workshop? Mail me dan op info@knutselhukske.nl voor 7 oktober!Bij 4 personen gaat deze workshop door!
 
Dan ben ik zelf helemaal verliefd geworden op de zogenaamde Dot and Do kaarten! Ze zijn überschattig, helemaal niet moeilijk om te maken, maar je moet net even weten waar je op moet letten en hoe je het moet doen. Daarna werkt het verslavend en kun je ook gewoon lekker thuis aan de slag. De setjes kunnen dan ook via mij besteld worden.
Ik heb een ervaringsdeskundige bereid gevonden om op 3 zaterdagen (in verband met het licht) uit te leggen hoe je het mooiste resultaat krijgt en zo samen 3 leuke ontspannen middagen te hebben, met een geweldig leuk resultaat!
 
 

 
De kosten voor deze 3 daagse workshop, die natuurlijk in het teken van de kerst staat bedragen € 40.00
In dit bedrag zitten de 3 zaterdag ochtenden van 9.30 uur tot ongeveer 12.00 uur en alle onderstaande materialen, die je allemaal op het einde van deze 3 dagen mee naar huis mag nemen en dus een heel compleet starters set thuis hebt!
Een prikpen
Een A3 snijmat
12 kleurpotloden
2 setjes van 3 kaarten
1 tube lijm
Een pakje 3d foam
En een knipschaartje
En natuurlijk van alles voor de inwendige mens!
 
De data waarop dit relaxte knutselen plaats zal gaan vinden zijn: 13, 20 en 27 oktober.
 
Heb je interesse in deze workshop mail me dan op info@knutselhukske.nl voor 7 oktober! Bij 4 personen gaat deze workshop door!

Hopelijk mag ik jullie binnenkort verwelkomen!

Groetjes Angelique

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.