Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Lieve Allemaal!

Het Knutselhukske is ophouden te bestaan op de huidige locatie aan de Koekoekstraat 43c in Tegelen.

Op de valreep heb ik toch nog een opkoper gevonden die de spullen heeft overgenomen. Helaas bleek hij het op het einde toch een miskoop te vinden?!?
Tja, als je gigantische schatten zoals bijvoorbeeld glasmozaïek en mozaïektegels, gemaakte werkstukken en andere prachtige materialen niet op waarde kunt schatten en ze rechtstreeks in de container laat verdwijnen, tja, dan heb je inderdaad geen idee wat je gekocht hebt en dan heb je een miskoop.
En dat deed wel een beetje pijn......

Maar goed, alle spullen die voor mij belangrijk waren en gebruikt konden worden voor de cliënten van het Thomashuis staan in mijn kelder opgeslagen. En in die zelfde kelder is een prachtige, weliswaar kleine, ruimte ingericht. Het is nog even passen en meten en wennen, en hier en daar nog wat aanpassen, maar voor nu voldoet het prima!
Voor nu wil ik even pas op de plaats maken, over een paar weken eerst lekker vakantie vieren, maar ik ben er toch over aan het denken om af en toe een kleine workshop te organisren, in de nieuwe locatie. Want kriebelen blijft het toch. En een aantal aanvragen voor bijvoorbeeld een eigengemaakte kribstal en met textielverharders liggen eigenlijk toch al op de plank, van deze of gene ☺

Ik hou jullie daar zeker van op de hoogte.
Maar er gaan nog een paar dingen veranderen; de huidige website van het knutselhukske ga ik intregeren in de website van Special Prints. Dit omdat een hele uitgebreide website niet meer echt een toegevoegde waard heeft. Maar ook dat staat voor later op de planning.

Voor nu staat alles even op een laag pitje.
Ik heb in zeer dierbaar gezelschap mijn laatste rondje in het Knutseltje gemaakt. Dat was erg fijn! Dus ik kan nu echt zeggen; Dat deel is afgesloten.....

Ik wil jullie van harte bedanken voor de leuke tijd die we samen hebben gehad en ik nodig jullie van harte uit om zelf te komen met voorstellen over workshops die jullie eventueel leuk zouden vinden om te doen.
Je mag dit doen via mail: info@knutselhukske.nl

Tot later!
Groetjes Angelique


 

eze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.