Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

De 2 loodssale dagen zijn achter de rug. Ondanks dat het voor mij niet de leukste dagen waren, waren ze wel leuk door de lieve attenties en hartverwarmende woorden.
Of de warmte me parten heeft gespeeld weet ik niet, want het was minder druk dan ik had verwacht en dat is jammer, want er staan nog beste wel heel wat leuke spullen! Dus zaterdag 2 juni is er tussen 9 en 10 uur nog een mogelijkheid om je slag te slaan!

Er staan nog heel veel veilingkisten, weliswaar geverfd, maar zeker te gebruiken voor een leuk en knus hoekje in de tuin, of balkon. En oververven is zo gedaan, wat verf mengen met water, een sponsje en je bent zo klaar....

Er staan nog heel wat stellingen, kasten, tafels en stoelen, zuilen om iets op te zetten, in diverse hoogtes. Maar ook heel veel zinken bakken, die zitten nu weliswaar nog in de stellingen, maar ze zijn zo leuk op het terras!

Maar ook de zogenaamde opklap biertafels van ongeveer 2.20 lang. Met een fleurig zeiltje erop, zijn ze nog heel goed te gebruiken voor feestjes en dergelijke. Ze nemen bijna geen plek in, omdat je ze dus behoorlijk plat kunt opklappen en wegzetten.

Er staat ook nog heel wat leuks om zeepjes mee te maken, heel veel vormen, geurtjes en kleurtjes.
Maar ook benodigdheden om glas mee te smelten in de magnetron. Je kunt dan denken aan de hotpot, de magnetron, glas en allerlei toebehoren, gewoon echt te leuk, maar ik kan helaas niet alles meenemen.....

Er staan nog leuke werkstukken, die misschien helemaal niet misstaan in jouw huis.
Nog heel veel knutselmaterialen voor kinderen, wellicht iets voor op school, of kindervakantiewerk, of om de lange vakantiedagen mee te vullen.
Kralen, potjes, veren in diverse kleuren, styropor vormen, kerstballetjes in heel veel kleuren, Keramieken hoofden en armen, om prachtige tuinbeelden mee te maken.....

Natuurlijk heb ik mezelf goed toebedeeld, maar er staat dus nog genoeg leuks ☺
Ik zou zeggen, kom zaterdag nog heel even neuzen, want na zaterdag stopt het echt! En als je dan niet bent geweest, heb je jezelf echt tekort gedaan ☺ (Betalen kan contant)


 

Het Thomashuis is inmiddels op de nieuwe locatie gestart, en eigenlijk gelijk enthousiast!
Dus wie weet, in de toekomst is er wellicht ook ruimte voor kleinere groepen en misschien ook wel voor de kerst. Maar dat komt allemaal later wel!

Zie ik je zaterdag nog?

 

Groetjes Angelique

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.