Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Beste

Inmiddels zijn de koude winterse dagen binnen 2 dagen verdwenen! Het zonnetje staat hoog aan de hemel en als je niet beter zou weten zou je denken dat het hoogzomer is.
Maar de lente is nu dan eindelijk in aantocht. De eerste lammetjes zijn al geboren, diverse bloemetjes steken hun kopjes al boven de grond uit, maar te hopen dat ze een lekker warm mutsje hebben opgehad...

Inmiddels lopen zich al flink wat mensen warm voor de Venloop. Want die komt er met rasse schreden weer aan. En net zo snel dient zich dan Pasen aan. Natuurlijk heb ik hier ook alweer een paar leuke voorbeelden van. Heb jij ook zin in een leuke Paasworkshop, meld je dan zo snel mogelijk aan.

De data voor deze workshops zijn 20, 21, 27 en 28 maart. Helaas valt de zaterdag 24 maart weg, omdat het overgrote deel van de mensheid doet dan, net als ik met de Venloop mee. Dus helaas kunnen we de 24e met zijn allen wel vergeten ☺

Onderstaand voorbeelden voor de workshops. Afhankelijk van de materialen en de opzet van de workshop zal e.e.a iets aangepast worden, zie de beschrijving!

workshop 1

workshop 2, uit de eerdere nieuwsbrief is komen te vervallen!

workshop 3

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Workshop 4

Data workshop 1, 20 en 27 maart, of 21 en 28 maart
Je maakt van diverse verschillende maten Styropor schijven en textielverharder een kunstig ei.
Kosten hiervoor bedragen 27,50 euro

Data workshop 3, 20 en 27 maart of 21 en 28 maart
Je maakt van een groot Styropor ei een waar kunstwerk. We gaan dit bekleden met klei van textielverharder. Deze klei ga je helemaal zelf maken. Door het gebruik van je (eigen) kleuren, het materiaal en de geinige techniek ontstaat er een super de luxe mooi ei dat gegarandeerd een aantal jaren een blikvanger op je tafel zal zijn.

Het wordt dus iets anders dan het voorbeeld, zeg maar gerust veel en veel mooier!


De tweede avond maken we het ei met een bloemstuk op.
Kosten hiervoor bedragen 35,00 euro

Data workshop 4, 27 maart of 28 maart
We gaan een strokrans bekleden met mos, takjes en allerlei andere leuke lente materialen.
Kosten hiervoor bedragen 30,00 euro

Aanmelden voor de workshops graag voor 12 maart via info@knutselhukske.nl
De aanbetaling van 17.50 euro mag worden overgemaakt op rekeningnummer NL87INGB0757099556 o.v.v.. je naam en het workshopnummer

Tot dan! ☺

Heel graag heet ik je van harte welkom op één van bovenstaande data. Heb je vragen, suggesties, of iets anders? Bel me met zichtbaar nummer/sms/app (0624534438) of mail me (info@knutselhukske.nl) of stuur me een PB via Facebook!

Groetjes en tot snel?

Ik hoop van wel! Gezellig!
Angelique

.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.