Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.
 

Beste

Lieve mensen,

12 jaar en 9 maanden geleden opende ik met heel veel plezier, maar ook met heel veel gezonde spanning de deuren van Knutselhukske `de Koekoek`.
In eerste instantie aan de `linkerkant` van Special Prints en later in de grote loods aan de rechterkant.

In deze jaren heb ik heel veel mooie dingen mogen meemaken, drukbezochte workshops, vriendschappen zien ontstaan, mijn mensenkennis mogen testen, kunstwerken geboren zien worden, mensen super opgetogen naar huis zien gaan, kinderfeestjes mogen verzorgen, en deze kinderen zien opgroeien tot mooie jonge mensen, ups en downs meegemaakt, heel veel geleerd op heel veel gebied, prachtige diepgaande gesprekken gevoerd, heel veel beurzen bezocht, gelachen en gehuild, heel veel ideeën in mijn hoofd laten ontwikkelen, hele lange, maar gezellige dagen gemaakt, heel veel leuke samenwerkingen aangegaan…….

Maar, met pijn in mijn hart en na heel erg lang twijfelen ´trek ik de stekker` uit al die mooie dingen. Vanaf 30 april 2018, na bijna 13 jaar, komt in deze vorm een eind aan het knutselhukske!

Deze boodschap heb ik jullie een tijdje geleden laten toekomen. Inmiddels ben ik behoorlijk aan het idee gewend en heb ik het een plekje kunnen geven.
`Het Thomashuis` gaat in mijn kelder verder en wie weet, in de toekomst is er wellicht ook plek voor kleine groepen, ik denk tot maximaal 6 - 8 personen. Even kijken hoe dat past met de ruimte. Want helemaal stopzetten wil ik het eigenlijk nog niet. Maar goed, dat is voorlopig toekomstmuziek....

Voor nu wil ik jullie graag uitnodigen voor de LOODS SALE. Alles moet weg!!! Dus het worden echt dumpprijzen. De (overgebleven) spullen, maar ook de rekken, toonbank, veilingkratten en dergelijke.
Iedereen is van harte welkom om zijn of haar slag te slaan, voor dat de deuren van de loods defintief sluiten….


Helaas is het ondoenlijk voor mij om alles te voorzien van een prijs, dus ter plekke laat ik je weten wat iets kost.

Betaling kan ALLEEN contant, of d.m.v. een betaalverzoek / bankoverschrijving. Maar daar komen we vast samen wel uit.

Zaterdag 26 mei ben je van harte welkom tussen 9 en 13 uur en 28 mei ben je welkom tussen 9 uur en 12 uur

Hopelijk mag ik jullie nog op 1 van die 2 dagen welkom heten in het Knutselhukske….

Groetjes Angelique

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.