Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Beste

Nog een paar weekjes maar en dan zijn de Open Dagen weer. De voorbereidingen zijn in volle gang! Grotendeels nog in mijn hoofd, maar ook komt er langzamerhand al van alles uit mijn handen.
Dit weekend staat de grote opruiming natuurlijk weer op de planning, de avonden ga ik gebruiken om een aantal basissen voor te bereiden en 23 oktober heb ik vrij om de verse bloemstukken te maken. Want verse bloemen horen er toch echt bij met de Kerst vind ik. Voorzien van lampjes en-of kaarsjes.

Maar dit jaar ook wat leuke dingen van hout, die je gewoon helemaal zelf gaat maken, zagen, schuren, boren, nieten,verven, enz...
Aangezien deze dingetjes vaak niet zo heel veel tijd in beslag zullen nemen, of omdat de producten wat kleiner zijn, heb ik er een gecombineerde workshop van gemaakt onder de naam `Houtjes Touwtjes`.
Je bent dan lekker een hele zaterdag bezig, gezellig met lunch, of 2 avonden en je maakt o.a
* 1 of 2 leuke deurhangers met tekst
* een super geinig vetbollen plankje met o.a. een pollepel als zitstokje voor de vogels
* een gezellig sfeer plankje waar een glas aanhangt en waar je waxine lichtjes in kan doen of  
  later in het jaar leuke bloemen
* een set van 3 balkjes waar je zelf een leuke tekst op tamponeert
* een staand plankje met een leuke kerst tekst of iets anders
* en 3 waxine lichtjes houders die je oppimpt met een sticker.
Dus kortom een totale sfeerbeleving voor je huis, tuin, serre of elk plekje dat jij in gedachten hebt!

Zoals al eerder aangegeven is er dit jaar voor het eerst een heuse mini-markt op de parkeerplaats van het Knutselhukske en Special Prints. Allemaal met leuke stands! Met een kraampje waar je koffie, thee en verse wafels kunt kopen. Natuurlijk tegen super leuke prijzen!

Ik vind het allemaal vreselijk spannend, ik vind het reuze gezellig, ik kijk er enorm naar uit! De indeling is super gezellig. Als het gaat lukken staat er zelfs een gezellige kerstboom en een paar vuurkorven, voor het geval het echt koud zou zijn.

Voor iedereen staat er wel iets leuks, daar ben ik van overtuigd! Want o.a. deze deelnemers staan nu al te popelen voor jullie;
Eline Linssen, een boekenmarkt voor het goede doel, Ashana Holistic Care, Eigenwijs=Leuk, Dutch Patches, Stampin' Up, Freubels by Mama, Keramiek en creaties van droogbloemen, Kruumelkes, Thomashuis Venlo en Budelschoot, Special Prints, Verkoop van verse wafels en koffie/thee of iets fris!

In de partytenten kun je dus even gezellig zitten en bijkletsen, natuurlijk onder het genot van een overheerlijke wafel en een kopje koffie en/of thee.
En natuurlijk kun je hier ook even overleggen wat je wilt gaan maken voor de kerst! Want in het Knutselhukske zelf zijn de Open Dagen met voorbeelden voor de Kerstworkshops....ook niet geheel onbelangrijk!
Natuurlijk is er ook weer een kortingsbon in omloop, maar ook op deze pagina vindt je hem terug. Neem hem mee naar de Open Dagen en lever hem in, gelijktijdig met je aanmelding, je moet hier zelf even aan denken, want na inschrijving is het niet meer mogelijk om hem in te leveren. De bon is geldig voor 1 workshop!

Zucht...nog 15 dagen....en dan is de eerste Mini Markt in combinatie met de Open Dagen op de koekoekstraat een feit!

Open Dagen
Woensdag 25 oktober: 11.00 uur - 17.00 uur
Donderdag 26 oktober: 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 27 oktober: 09.30 uur - 15.00 uur
Zaterdag 28 oktober: 10.00 uur - 16.00 uur

Mini Markt
Zaterdag 28 oktober: 10.00 uur - 15.30 uur


Komen jullie ook?!? Ik verwelkom jullie heel graag!

Maar er komt nog meer gezelligs aan. Wat dacht je van Sinterklaas. Speciaal daarvoor heb ik een leuke aanbieding. Kan als zwart-wit gebruikt worden, maar kan ook leuk ingekleurd worden. Alles is op dik papier, behalve de brief aan Sint, die is op 80 grams papier:Wil je een avond of zaterdag iets leuks met vriendinnen ondernemen? Ook dat kan. Vanaf 5 personen organiseer ik een workshop geheel naar eigen wens, eventueel met lunch. Maar ook een workshop op locatie voor een vereninging of een grote vriendengroep behoort tot de mogelijkheden!

Heel graag heet ik je van harte welkom op één van bovenstaande data. Heb je vragen, suggesties, of iets anders? Bel me met zichtbaar nummer/sms/app (0624534438) of mail me (info@knutselhukske.nl) of stuur me een PB via Facebook!

Groetjes en tot snel?

Ik hoop van wel! Gezellig!
Angelique

Denk je aan je bon voor de Open Dagen...

.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.