Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Beste

September is het alweer. De zomer is voorbij gevlogen. Net zoals de vakantie.
Ik geniet er altijd vreselijk van, maar deze tijd kan mij ook wel bekoren.
De dagen worden weer korter, kaarsjes aan en zelfs al af en toe de verwarming aan.
Maar ook buiten is het weer genieten, de bladeren die alweer langzaamaan het verkleuren zijn. Een tijd waarop ik zalig bezig kan zijn met nieuwe dingen....en die dingen komen er aan, want van 25 oktober tot en met 28 oktober zijn er weer de Open Dagen voor de kerstwork-shops.
Dit jaar met een heuse mini-markt op de parkeerplaats van het Knutselhukske.
Dat betekend dat ik tussen mijn "normale" werkzaamheden ook tussendoor bezig ben met de voorbereidingen voor de markt. De inschrijfformulieren zijn aangevuld met een deelnemers kaart, met daarop alle informatie voor mij, maar ook voor hun.

De marktkramen zijn (defintief besteld, mocht er hier en daar nog een aanmelding binnenvallen, dan kan dat nog steeds), aan de flyers voor diegenen die dat wilden wordt ook al gewerkt.

Het is natuurlijk nog een heel eind weg, maar ik wil het graag zo goed mogelijk geregeld hebben. Nu is er nog tijd genoeg om eventuele hobbels glad te strijken, om te optimaliseren, om te luisteren naar anderen, om van alles te doen....

Ik vind het vreselijk spannend, ik vind het reuze gezellig, ik kijk er enorm naar uit en ik wil graag een zo leuk en gezellig mogelijke opzet maken.
Zodat alle kramen met hun enthousiaste deelnemers zo veel en zo goed mogelijk tot hun recht komen. Want naast Special Prints en het Knutselhukske zijn er maar liefst 13 deelnemers aan de markt!!!

Voor iedereen staat er wel iets leuks, daar ben ik van overtuigd! Want o.a. deze deelnemers staan nu al te popelen voor jullie;
Eline Linssen, een boekenmarkt voor het goede doel, Ashana Holistic Care, Eigenwijs=Leuk, Dutch Patches, Stampin' Up, Freubels by Mama, Keramiek en creaties van droogbloemen, Kruumelkes, Thomashuis Venlo en Budelschoot, Stenen, Schedels en energetisch handwerk, Special Prints, Verkoop van verse wafels en koffie/thee of iets fris!

In de partytenten kun je dus even gezellig zitten en bijkletsen, natuurlijk onder het genot van een overheerlijke wafel en een kopje koffie en/of thee.
En natuurlijk kun je hier ook even overleggen wat je wilt gaan maken voor de kerst! Want in het Knutselhukske zelf zijn de Open Dagen met voorbeelden voor de Kerstworkshops....ook niet geheel onbelangrijk!

Zucht...nog 39 dagen....en dan is de eerste Mini Markt in combinatie met de Open Dagen op de koekoekstraat een feit!

Open Dagen
Woensdag 25 oktober: 11.00 uur - 17.00 uur
Donderdag 26 oktober: 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 27 oktober: 09.30 uur - 15.00 uur
Zaterdag 28 oktober: 10.00 uur - 16.00 uur

Mini Markt
Zaterdag 28 oktober: 10.00 uur - 15.30 uur


Komen jullie ook?!? Ik verwelkom jullie heel graag!

Wil je een avond of zaterdag iets leuks met vriendinnen ondernemen? Ook dat kan. Vanaf 5 personen organiseer ik een workshop geheel naar eigen wens, eventueel met lunch. Maar ook een workshop op locatie voor een vereninging of een grote vriendengroep behoort tot de mogelijkheden!

Heel graag heet ik je van harte welkom op één van bovenstaande data. Heb je vragen, suggesties, of iets anders? Bel me met zichtbaar nummer/sms/app (0624534438) of mail me (info@knutselhukske.nl) of stuur me een PB via Facebook!

Groetjes en tot snel?

Ik hoop van wel! Gezellig!
Angelique

.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.