Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Beste

Zo bijna voor de vakantie nog even een nieuwe Nieuwsbrief, met wat oudere informatie, maar ook nieuwe leuke informatie...Kun je in je vakantie alvast nadenken of "het iets is voor je" ☺

Hoe dan ook; Lekker genieten van vrije tijd, rust en hopelijk heel veel mooi weer!
Zelf heb ik ook bijna vakantie....ik heb er zin in, kijk er enorm naar uit! Zalig met mijn lief, kids en Randy leuke dingen doen, of gewoon helemaal niets!
(zie voor mijn openingstijden/vakantie: www.specialprints.nl/openingstijden)

Maar na een tijdje rust en niets doen, begint het toch weer te kriebelen en wat is er dan leuker om lekker voor jezelf, of samen met vriendinnen iets moois te maken!
Zoals bijvoorbeeld een prachtig schilderij met Mixed Media. En dat betekend niets meer en niets minder dan dat je aan de slag gaat met diverse materialen, zoals stof, papier, karton, kleikorrels, enzovoort, enzovoort. Maar ook bijvoorbeeld eigen materialen, zoals penningen, of andere "waardevolle -emotionele- aandenkens. Een werkstuk dat ontstaat door je gevoel van dat moment. Wellicht als afsluiting van een periode, of als symbool voor een nieuw begin...of "gewoon" een prachtig schilderij!

Een leuke dag, of 2 avonden waarvan ik zeker weet dat je hoofd helemaal "leeg" gemaakt wordt en waar je op het einde met iets unieks naar huis gaat!

Lijkt je dat wat? Maak dan gebruik van deze speciale Vaste Gasten Aktie! In plaats van € 52,50 die de WOW-Dealers betalen, mag jij deelnemen voor maar liefst € 47.50.
Deze WOW-Deal komt binnenkort online, dus profiteer nu alvast van dit voordeel en de voorpret!

Meer informatie, of aanmelden voor deze workshop?
Mail naar info@knutselhukske.nl

WOW Deal Link:
https://www.wowdeal.nl/deals/Workshop-Mixed-Media-2?location=Venray-Boxmeer&planning=1

Op 26 juni is de eerste WOW deal van start gegaan: De Borrelplank.

Er is ruim gebruik gemaakt van deze actie, door mijn vaste klanten, maar ook door de "WOW-dealers".
De reacties op de workshop van de deelnemers was super geweldig! Ook de lekker worsten van de zaak van de smaak van Paul Dings en het kaasje uit de kaaswinkel zijn enorm in de smaak gevallen!

Deze actie loopt nog even; er zijn nog een paar plaatsen vrij op 18 juli, 26 juli en 22 augustus
Wil je nog gebruik maken van de actie/workshop, mail me dan: info@knustelhukske.nl

WOW DEAL Link:
https://www.wowdeal.nl/deals/Workshop-Borrelplank-maken-1?location=Venray-Boxmeer&planning=1

Noteer alvast in je agenda!!!
Open Dagen Kerstworkshops: 25 oktober tot en met 28 oktober.
Dit jaar is er op zaterdag een mini markt met diverse leuke deelnemers. De tijd staat nog niet helemaal vast, maar zal waarschijnlijk van 10 uur tot ± 15 uur zijn.
Naast de leuke standjes zijn er ook overheerlijke (verse) wafels te koop, misschien zelfs ook soep met een broodje.

Meer informatie volgt uiteraard, maar het is maar dat je het alvast weet ☺

 

Wil je een avond of zaterdag iets leuks met vriendinnen ondernemen? Ook dat kan. Vanaf 5 personen organiseer ik een workshop geheel naar eigen wens, eventueel met lunch. Maar ook een workshop op locatie voor een vereninging of een grote vriendengroep behoort tot de mogelijkheden!

Heel graag heet ik je van harte welkom op één van bovenstaande data. Heb je vragen, suggesties, of iets anders? Bel me met zichtbaar nummer/sms/app (0624534438) of mail me (info@knutselhukske.nl) of stuur me een PB via Facebook!

Groetjes en tot snel?
Ik hoop van wel! Gezellig!
Angelique

.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.