Klik hier als u nieuwsbrief niet (optimaal) kunt lezen.

Beste

Op 26 juni gaat er een nieuwe WOW deal van start: De Borrelplank.

In de onderstaande link zien jullie het voorbeeld dat volgende week online gaat. Uiteraard wil ik jullie, als mijn vaste gasten ook de mogelijkheid geven om hier voordelig gebruik van te maken. Indien jullie ook graag deze borrelplank willen maken, kan dat voor slechts € 20.00 i.p.v. de  22.50 die WOW Deal gasten betalen!

Meldt je dan aan via info@knustelhukske.nl en vermeld de voorkeursdatum en de omschrijving "Borrelplank". Ik laat je dan even weten of de datum voor ons beiden geschikt is. Daarna mag je de betaling voor aanvang van de workshop voldoen en geniet je meteen van dat Vaste Klanten Voordeel!

 WOW DEAL Link:

https://www.wowdeal.nl/deals/Workshop-Borrelplank-maken-1?location=Venray-Boxmeer&planning=1

 

Wil je een avond of zaterdag iets leuks met vriendinnen ondernemen? Ook dat kan. Vanaf 5 personen organiseer ik een workshop geheel naar eigen wens, eventueel met lunch. Maar ook een workshop op locatie voor een vereninging of een grote vriendengroep behoort tot de mogelijkheden!

Heel graag heet ik je van harte welkom op één van bovenstaande data. Heb je vragen, suggesties, of iets anders? Bel me met zichtbaar nummer/sms/app (0624534438) of mail me (info@knutselhukske.nl) of stuur me een PB via Facebook!

Groetjes en tot snel?
Ik hoop van wel! Gezellig!
Angelique

.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Klik hier om u aan/af te melden.