Kinderfeest

Voor onze jonge gasten...

Met heel veel plezier organiseer ik ook kinderfeestjes voor kinderen vanaf ± 6-7 jaar en ouder. Er is geen echt minimum aantal kinderen nodig, want ik ga ervan uit dat er minimaal 4 kinderen aan een feestje deelnemen. Wel probeer ik zoveel mogelijk op de wensen van de kleine gasten in te spelen...dus daarom is het een "must" dat de jarige ruim van te voren zelf komt uitzoeken wat zij of hij graag wil maken. En de mogelijkheden hiervoor zijn ruim!

 

De kosten voor een feestje bedragen € 16.50 per kind. In deze prijs zijn alle materialen, drinken en snoepjes inbegrepen!
In overleg bestaat er ook de mogelijkheid om eventueel te beginnen of te eindigen met een lekker warm broodje knakworst. De extra kosten per kind / volwassene zijn € 1.50


Tevens is er tussendoor eventueel de gelegenheid om buiten te ravotten. De feestjes, die ongeveer 1 tot maximaal 2,5 uur duren (dit ligt een beetje aan de leeftijd van de kinderen en het aantal gasten), worden bij voorkeur gehouden op zaterdagmorgen of zaterdagmiddag. De woensdagmiddag is ook mogelijk, maar het kan zijn dat ik dan af en toe even mijn klanten van Special Prints moet helpen.
Komt een andere dag echter beter uit, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 14157
knutselhukske.nl - kinderfeestjes - workshops - vrijgezellenfeestjes - thema - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!