Catering

Naast de workshops verzorg ik ook in geheel eigen beheer een uitgebreide lunch om een workshop te onderbreken of mee te beginnen. Maar ook een BBQ als hekkensluiter behoort tot de mogelijkheden.


LUNCH
De kosten voor een uitgebreide lunch bedragen € 7,50 p.p. (exclusief workshop).
Een lunch bestaat uit gesorteerde harde broodjes (± 2.5 - 3 broodje per persoon) van Echte bakker Ewals, een overheerlijke warme Duitse knakworst met mayonaise, curry en/of mosterd. Als beleg is er de keuze uit ham, kaas, hagelslag, jam, ham-prei salade, frisse kipsalade, vleessalade, eiersalade en tonijnsalade.
Je dorst kun je natuurlijk lessen met de nodige kopjes koffie, thee of diverse soorten frisdrank. Heb je speciale dieet wensen dan kun je die uiteraard kenbaar maken en wordt er rekening meegehouden.

 

BBQ     
De kosten voor een geheel verzorgde BBQ, inclusief "kok", BBQ, gas, borden en bestek bedragen: € 22.50 p.p met alleen frisdrank (exclusief workshop)

 

 


Je hoeft dus zelf nergens voor te zorgen, alleen maar voor het plezier en stevige honger. Er is een mix van diverse soorten vlees (± 3 stuks p.p) BBQ-worst, hamburger, kipfilet, kotelet en speklap. Er zit dus altijd wel iets bij dat je lekker vindt! Maar ook de (gebakken) ui, paprika en champignons ontbreken niet. Daarnaast is er de keus uit 3 soorten stokbrood: Wit, bruin en Milano, uiteraard ook weer van onze "huis-bakker" Ewals, kruidenboter, ananas, perziken, knoflooksaus, whiskysaus, kerrie-ananassaus, BBQ-

saus en Kartoffelsalade.     
Daarnaast natuurlijk de frisse salades van groenteboerderij Dings uit Belfeld; peen- salade, roomkoolsalade, waldorf-salade, macaronisalade en koude schotel.                         

De lunch en BBQ verzorg ik alleen in combinatie met een workshop. Een BBQ als afsluiter duurt tot maximaal 19.30 / 20.00 uur.

Lekkere trek gekregen, of nog andere vragen en/of (dieet) wensen? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 14214
knutselhukske.nl - kinderfeestjes - workshops - vrijgezellenfeestjes - thema - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!