Aanbod

Gezellig samen met vrienden of vriendinnen een ontspannen en creatief avondje uit...of ben je op zoek naar het ultieme kinderfeestje?

Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje in mijn programma te nemen. Laat je aangenaam verrassen door het uitgebreide aanbod en meldt je aan voor één van de workshops. De workshops zijn erg gevarieerd en geschikt voor "beginners, gevorderden, linkerhanden en rechter-handen". In een ontspannen sfeer en rustieke omgeving wordt je deskundig begeleidt, zodat iedereen met een kunstwerk én een tevreden gevoel naar huis gaat.

Ik probeer de workshops zoveel mogelijk aan het seizoen en aan de nieuwe trends aan te passen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends, sta ik voortdurend in contact met de diverse groothandels, struin ik de beurzen af of laat ik me bijscholen door de professionals.


Buiten een veelzijdigheid aan workshops en materialen staat een goede prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. Alle producten worden zoveel mogelijk rechtstreeks van de fabrikant afgenomen. Op die manier kan ik de kosten zo laag mogelijk houden én kan ik de kwaliteit in eigen hand houden.

 

Huisregels

 

Ondanks dat ik helemaal niet van regeltjes houd, ben ik helaas toch genoodzaakt om een aantal regels op te stellen! Het is namelijk te vaak voorgekomen, dat cursisten zonder afmelding wegbleven.

Op zich is dat geen ramp, maar wel als dat gebeurd bij een workshop met verse materialen én speciaal bestelde artikelen zoals bijvoorbeeld frames en styropor. Bij inschrijving  de workshops, vraag ik zonder uitzondering een aanbetaling. Bij workshops waarin frames en ander speciaal bestelde materialen worden gebruikt kan ik bij afmelding helaas geen geld terug geven, omdat de materialen tijdig besteld moeten worden.
In overleg kan een andere datum geprikt worden om de workshop in te halen, of kun je de bestelde materrialen komen ophalen. Bij workshops waar alleen verse materialen worden gebruikt, is het mogelijk om je af te melden tot 9 uur 's morgens 1 dag voor aanvang van de workshop. Meldt je je later af dan betaal je toch de kosten voor hele workshop en/of lunch.

Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 14157
knutselhukske.nl - kinderfeestjes - workshops - vrijgezellenfeestjes - thema - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!